Ezen az oldalon néhány régi magyar népi motívumot gyűjtöttem össze, hogy használjuk!!! Olyan szépek! Újítsuk meg őket, vagy csak merítsünk belőlük ötletet... A felhívás eredetileg Évitől indult. Kicsit lejjebb megtaláljátok az utat hozzá is... Nézzétek meg! Igazán megéri!!!

Aztán van itt mindenféle hagyományos népművészeti ágból néhány példa, a teljesség igénye nélkül. (Persze törekszem rá... ;))

És nem maradhat ki a modern felhasználása ezeknek a gyönyörű motívumoknak. Hogy lássuk, érdemes visszanyúlni a gyökerekhez!

Ha van idevágó ötletetek, szívesen közzéteszem ezen a blogon. (Természetesen a forrás megjelölésével.) Írjatok e-mailt: bogarkrea@gmail.com !


2010. január 22., péntek

Molnár-Madarász Melinda ruhái

Colett hívta fel a figyelmemet Molnár-Madarász Melinda ruhatervező gyönyörű és nagyon modern alkotásaira. Melyke munkáit itt találjátok.
Egy kis ízelítő:
1 megjegyzés:

  1. Csak ma 2017.jan.1-én hallottam először Molnár-Madarász Melinda ruhatervezőről, akinek ruháit a Páva műsorvezetőjén és a zsűri nőtagjain mindig megcsodáltam. Ma végre megtudtam, hogy ő az a művész, aki e gyönyörűségeket megálmodja és megvalósítja! Elkötelezett, lelkiismeretes tervező, akinek Isten áldását kérem további munkálkodására!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy megtisztelsz hozzászólásoddal!