Ezen az oldalon néhány régi magyar népi motívumot gyűjtöttem össze, hogy használjuk!!! Olyan szépek! Újítsuk meg őket, vagy csak merítsünk belőlük ötletet... A felhívás eredetileg Évitől indult. Kicsit lejjebb megtaláljátok az utat hozzá is... Nézzétek meg! Igazán megéri!!!

Aztán van itt mindenféle hagyományos népművészeti ágból néhány példa, a teljesség igénye nélkül. (Persze törekszem rá... ;))

És nem maradhat ki a modern felhasználása ezeknek a gyönyörű motívumoknak. Hogy lássuk, érdemes visszanyúlni a gyökerekhez!

Ha van idevágó ötletetek, szívesen közzéteszem ezen a blogon. (Természetesen a forrás megjelölésével.) Írjatok e-mailt: bogarkrea@gmail.com !


2010. január 22., péntek

Dió étterem

Nem reklámozni szeretném az éttermet, de belsőépítészeti remekműnek tartom a kialakítását. Honlapjukról idézek: "Az étterem atmoszféráját az ellentétek harmóniája jellemzi: magyar népi motívumok és a letisztult modern vonalak tökéletes összhangban olvadnak össze." Nézzétek csak:Ismerős ez a minta?Bizony, egy korábbi bejegyzésben már láttuk:A magyar népművészet című könyvben találtam...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megtisztelsz hozzászólásoddal!